په گزارش پایگاه خبری هویدا آنلاین؛ تولید انواع گیت تردد و دستگاههای اکسس کنترل (کنترل دسترسی) توانسته است خدمات خود را به تمامی سازمانها و ارگانهای داخلی و تعدادی از کشورهای خاورمیانه عرضه نماید. این شرکت با در نظر گرفتن درخواستهای ارگانها، کارخانهها، ادارات و …. توانسته است محصولاتی را مطابق با نیازهای این مجموعهها طراحی و به تولید برساند. با توجه به قوانین و سیاستهای مختلف مشتریان محترم ، هر سازمان و ارگانی با بررسی شرایط و نیاز خود، تردد افراد را کنترل می نماید. از جمله گیتهایی که میتوان در سازمانهای اداری و دولتی تعبیه نمود، گیت شیشه ای ، گیت مترویی و گیت سویینگ میباشد که به عنوان گیت حراستی یا گیت امنیتی نیز شناخته میشوند.
گیت سه اهرمی یا گیت نفر رو به صورت متداول در ایستگاههای اتوبوس و باشگاههای ورزشی استفاده میشود، برای ورزشگاههای بزرگ میتوان از گیت تمام قد یا گیت استادیومی و برای فرودگاهها از گیت فرودگاهی یا گیت پاسپورتی و جهت افزایش ضریب امنیتی مراکز صنعتی و نظامی از گیت انتحاری یا راهبند دفنی که تولید شرکت دانش بنیان سامانه هوشمند ماداکتو میباشند استفاده نمود. گیت مترویی ماداکتو نیز برای ایستگاههای مترو و اماکن عمومی که دارای تردد زیادی در طول روز هستند بکار گرفته میشود، شرکت دانش بنیان ماداکتو ارایه کننده سیستم جامع سازمانی اکسس کنترل یا Total Solution Accees Control می باشد.
بنابراین گزارش الماسی، مدیرعامل شرکت ماداکتو در نشست خبری رونمایی از محصولات جدید این شرکت در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس امیدوارم به پاس خونهای ریخته شده شهدای جنگ تحمیلی امروز در عرصه اقتصادی تولید و خدمت به مردم عزیز ذره ای از فداکاریهای شهدا را جبران کنیم.
وی با اشاره به اهم فعالیتهای این شرکت تصریح کرد: شرکت دانش بنیان ماداکتو از سال ۱۳۸۵ آغاز به کار کرد به طوری که اولویت و اهداف آن بر پایه تحقیق و توسعه شکل گرفت و در سه حوزه مکانیک، الکترونیک و نرم افزار فعالیت خود را گسترش داد.
الماسی راجع به دستگاههای تولید شده در حوزه کنترل تردد گفت: این دستگاهها به سه بخش گیتهای کنترل تردد، ریدرهای اکسس کنترل و نرم افزارهای مربوطه تقسیم میشود. برهمین اساس امروز شاهد افتتاح خط جدید تولید گیتهای کنترل تردد به همت جوانان شرکت دانش بنیان ماداکتو هستیم. گفتنی است این گیتهای کنترل تردد به دو بخش تردد افراد و خودرویی تقسیم میشود.
وی اضافه کرد: گروه تحقیق و توسعه این شرکت با زحمات بسیار توانستند مدرنترین و جدیدترین تکنولوژیهای موجود در دنیا را به کار بگیرند. همانطور که میدانید کشور ما تحت شدیدترین تحریمهای اقتصادی قرار دارد و بسیاری از کشورها حتی نمونههای ابتدایی را برای ساخت نمیدهند. برهمین اساس گیتهای کنترلی ساخته شده به صورت مهندسی معکوس نبوده و بر اساس تکنولوژیهای موجود در بازار بومی سازی شده است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان ماداکتو عنوان کرد: در عرصه ی تولید گیتهای کنترل تردد شرکتهای آلمانی، ایتالیایی فرانسوی و به خصوص آمریکایی پیشتاز هستند به طوری که پنتاگون اولین گیتهای ضد انتحاری را برای مجموعه خود طراحی کرده است. شرکت ما تمام الزامات و نمونههای ساخته شده را مدنظر گرفته و آماده اعتبار سنجی در کشورهای دیگر است به گونهای که قابلیت مقاومت در برابر برخورد خودروی ۷ تنی با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت را دارد.
وی راجع به تکنولوژی بکار رفته در این گیتها بیان کرد: بیشک نرخ رشد تکنولوژی در ساخت این نوع گیتها نسبت به نمونههای مشابه آن بیشتر بوده است به گونهای از صنعت تکنولوژی بی سیم زیگبی استفاده شده تا همانند سیستمهای بی سیم وایرلس غیر قابل هک باشد.این در حالی است بسیاری از شرکتها از سیستم وایرلس استفاده می کنند که به راحتی هک میشود.
الماسی عنوان کرد: مهمترین دغدغههای ما صادرات است. تاکنون به کشورهایی همچون عراق، سوریه و افغانستان نمونههای موفقی صادر شده است. بر همین اساس در زمینه بازار هدف به کشورهای اوراسیا، آفریقایی و اروپایی فکر میکنیم تا در آنجا نیز مشتری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: همانطور که میدانید گیتها از سه بخش بدنه، میکانیزم و الکترونیک تشکیل شده است که تمام آنها در داخل کشور انجام میشود و قسمتی به نام مونتاژ وجود ندارد. متاسفانه این محصول تولید ملی، توسط بسیاری از شرکتها و ارگانهای داخلی حمایت نمیشود و آنها در بدترین شرایط اقتصادی به دنبال خرید نمونههای مشابه کم کیفیت خارجی هستند.
الماسی ضمن اشاره به اشتغالزایی انجام شده در این شرکت گفت: شرکت ما برای جذب نیرو از بازوی رسانهای قدرتمندی برخوردار است اما یکی از مهمترین چالشهای ما نبود نیروی متخصص ذبده است.
وی در خصوص سایر شرکتهای داخلی در زمینه تولید گیت کنترلی افزود: در کشور شرکتهای متعددی وجود دارد که بخش جزئی از کار را انجام میدهند به عنوان مثال به ساخت نرم افزاریا تولید بخشهای الکترونیکی میپردازند اما شرکت دانش بنیان ماداکتو تنها شرکتی است که همه موارد به صورت جامع تولید میکند.
الماسی با اشاره به لزوم و حمایت همه جانبه مسئولین از تولیدات داخلی تصریح کرد: رهبر انقلاب همه ساله شعاری را معرفی میکنند اما بسیاری از مسئولین به حرف اکتفا میکنند. امروز مهمترین مشکلات ما این است که ابتدا از تولید کننده ایرانی حمایت نمیشود و دوم بسیاری از شرکتهای ایرانی با منت کالاهای تولید داخل را میخرند. به عنوان مثال برخی از شرکتهای پتروشیمی با شرکتهای ترکیه برای واردات گیتهای کنترل چند صد هزار دلار مراوده داشتند اما برای بستن یک قرارداد با شرکت داخلی قراردادهای به نسبت سختتر و بدون هیچگونه تعدیل مالی بسته میشود.
وی با اشاره به سایر تولیدات و محصولات شرکت ماداکتو گفت: در زمینه ریدرها نیز تولیداتی شامل ریدرهای هوشمند، تشخیص چهره، اثر انگشت و حدود ۱۰ اتوماسیون جامع نرم افزاری شامل سیستمهای ورزشگاهی، امنیتی، حراست، حضور و غیاب، تردد و شهربازی و خوابگاههای دانشجویی داشتهایم.
الماسی عنوان کرد: شرکت دانش بنیان ماداکتو در سال ۹۴ جزو نخستین شرکتهای دانش بنیان بود که فعالیت خود را آغاز کرد اما هیچگونه مزایایی از دانش بنیان بودن نداشت به طوری که در زمینه تسهیلات، فروش، تحقیقات، بیمه و مالیات و دارایی با چالشهای عدیدهای مواجه شد.
وی خاطرنشان کرد: امروز مفتخر به رونمایی از اولین خط تولید گیتهای ضد انتحاری هستیم که جلوی حملات انتحاری توسط خودروهای سواری تا کامیون را میگیرد گفتنی است این گیتها قابلیت مقاومت در برابر اتومبیل از ۲ تا ۷ تن با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را دارد امیدوار هستیم از آنها در مراکز حساس نظامی اقتصادی استفاده شود.
بنا بر این گزارش در بازدید میدانی از شرکت ماداکتو سردار دکتر رحیمی اظهار داشت: شرکت ماداکتو دارای فناوری هایتک برای کشور است و تجهیزاتی که در حال تولید دارد تجهیزاتی منحصر به فرد و ضریب نفوذ فناوری در آن خیلی زیاد است و یکی از شرکتهای دانش بنیان موفق است.
وی در خصوص استفاده از این تجهیزات در کشور بیان کرد: امنیتی که در کشور ما وجود دارد و ما به این تجهیزات در عرصه امنیتی به اون شدت و حدتی که در کشورهای همسایه هست وجود نداشته و فعلا باید صادرات به بازارهای کشورهای منطقه همچون سوریه و عراق و .. را تسهیل نمائیم زیرا امنیت در آن کشورها برقرار نیست، ولی آمادگی داریم که سیستمهای امنیتی کشور را انشاالله مجهز به این وسایل و تجهیزات با فناوری بالا نمائیم.
سردار دکتر رحیمی در راستای شعار امسال تولید، پشتیبانی و موانعزدایی عنوان کرد: شرکت ماداکتو و شرکتهای دانش بنیان مشکلات عدیدهای دارند هم از بعد نیروی انسانی و هم از قوانینی که وجود دارد و عملیاتی نشده است و هم از بعد مالیات و تسهیلات در نظر گرفته شده شرکتهای دانش بنیان واقعا دچار مشکل هستند و حتما به این شرکتها در تعامل با دولت کمک خواهیم کرد و ابتدا موانع و بوروکراسیهای اداری مختلف در مسیر شرکتهای دانش بنیان برداشته شود و نیازهای صنعت دفاعی و وزارتخانههای کشور را از طریق این شرکت دانشبنیان مرتفع و پشتیبانی نمائیم.
وی در پایان این رونمایی اظهار امیدواری کرد: با پشتیبانی از این شرکتهای دانشبنیان، این شرکتها به حدی رشد و توسعه کنند که شرکتهای دانشبنیان زایشی ایجاد کنند و به مؤلفه اصلی دانشبنیان که درونزا هست برسیم تا بدینگونه کشور از لحاظ اقتصادی و فناوریهای نوین رشد و توسعه یابد.
Thursday, 21 November , 2024