محمودرضا طاهری ، اظهار کرد: در سال جاری یک واحد تولید الکل در تهران موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت اسـتاندارد برای این فرآورده شده که به علت عـدم اخذ مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت) توسط واحد تولیدی از ارگانهای ذیربط تاکنون به مرحله تولیـد انبوه نرسـیده است. بنابراین نمونه برداریهای ادواری از این واحـد تولیـدی انجام نشده است. به جز این واحد هم واحد تولید الکل دیگری در استان تهران فعالیت نمیکند.
وی همچنین درباره وضعیت بازرسی از استاندارد ماسک گفت: تاکنون تقاضایی جهت اخذ پروانه کاربرد علامت اسـتاندارد برای این فرآورده در این اداره کل به ثبت نرسـیده است، ضمن اینکه اسـتاندارد ملی این فرآورده تازه تدوین شده است و در حال حاضـر آزمایشـگاه همکار تائید صلاحیت شده برای آزمون کامل فرآورده طبق استاندارد ملی مربوطه وجود ندارد.
به گفته این مقام مسئول درحال حاضـر اسـتاندارد مدونی تحت عنوان “مواد ضد عفونی کننده” نیز وجود ندارد، بنابراین در صورتی که فرآوردههای “مایع سفید کننده” و “مایع اسیدی پاک کننده کاسه توالت (جرم گیر) ” را بتوان ذیل مجموعه ضـد عفونی کننـدههـا در نظر گرفت، در حال حاضر ۱۲واحد تولیدی دارای پروانه معتبر مایع سفید کننده و چهار احد تولیدی دارای پروانه معتبر مایع اسیدی پاک کننده کاسه توالت فعال هستند.
وی افزود: در سال جاری مجموعا تعداد ۵۲ مورد بازرسی و ۳۶ مورد نمونه برداری (هفت مورد طرح طاهـا یا همان طرح جامع اجرای هماهنگ استاندارد) از این واحـدها صورت گرفته و تاکنون ۱۵مورد تـذکر و اخطار در خصوص عـدم انطباق با اسـتاندارد ملی مربوطه به واحـدهای تولیـدی ابلاغ شده است. ضـمنا پروانه یک واحـد ابطال شده که بعـدا مجـددا موفق به اخـذ آن شد و یک مورد هم در دست اقدام جهت ابطال است.
Saturday, 23 November , 2024