«علیرضا رزم حسینی» در همایش بین المللی مدیریت صنعتی اظهار داشت: اگر تاکنون نتوانسته ایم در حد و اندازه نام کشوری مانند ایران به جایگاه رفیع خود دست یابیم به نوع نگاه مدیران مربوط می شود و برای دستیابی به اهداف مهم باید تحولی در این نگاه صورت بگیرد.
وی افزود: نرخ تورم، تولید سرانه کشور و تجارت از مهمترین شاخص های رشد اقتصادی محسوب می شود. توزیع عادلانه درآمد بین مردم نه به معنای پخش پول بلکه ایجاد فرصت های یکسان برای خلق ثروت و کارآفرینی، یکی از شاخصه های قدرت اقتصادی است.
رزم حسینی خاطرنشان کرد: در نظام بانکی کشور سال گذشته از ۹۴۷ هزار میلیارد تومان، تسهیلات بنگاه های کوچک و خرد کمتر از ۶ درصد بوده و ۹۰ درصد تسهیلات به ۱۰ درصد افراد جامعه اختصاص پیدا کرده است که نشان می دهد توزیع عادلانه ثروت صورت نگرفته و فرصت های مساوی برای همگان فراهم نشده است.
به گفته وی، دسترسی به نظام های آموزشی، بهداشتی، امید به زندگی، میزان تولیدات فرهنگی، زیرساخت های شبکه های حمل و نقلی، امنیت غذایی و تامین زندگی بازنشستگان از دیگر شاخصه های قدرت اقتصادی محسوب می شود.
وی افزود: این درحالی است که زنجیره تامین نهاده های دامی ایران وابستگی بسیاری به خارج از کشور دارد که یکی از موانع رشد محسوب می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر تبدیل به قدرت اقتصادی شویم و شاخص های پیشرفت و آبادانی افزایش پیدا کند ثمره آن عزت و قدرت در منطقه خواهد بود و حفظ سرمایه های اجتماعی، انسانی، نخبگان و رضایت مندی روز افزون مردم از نظام را در پی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: اگر خواستار قدرت دفاعی هستیم باید قدرت اقتصادی داشته باشیم زیرا بدون آن نمی توان قدرت دفاعی داشت.
Saturday, 23 November , 2024